Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Örebro
10 timmar
2020-02-05 10:30
1 200 SEK

Info om Zumba Basic

Vi skakar och dansar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Zumba Gold är framtaget för dig som vill ha lugnare och mer skonsamt tempo, passar alla oavsett ålder och skador. Zumba är en medryckande dans- och träningsform som blandar latinska rytmer till en underbar mix som gör gott för hela kroppen!

Innehåll
Zumba Gold är framtaget för dig som vill ha lugnare och mer skonsamt tempo. Gold passar dig som har ledbesvär, har svårt att röra sig fritt eller dig som vet med att din konditionsnivå är något lägre. Du rör dig i förkoreograferade, enkla stegkombinationer som du sedan kan ta med dig upp på dansgolvet. Du behöver inte kunna dansa, i Gold gör du de steg som din kropp och kondition tillåter.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper!

Kursledare
Alla kursledare genomgår Medborgarskolans egen ledarutbildning.

Bra att veta
Ta med dig ett par sköna träningsskor, helst med bra stötdämpning som man hittar i skor avsedda för aerobics/innegympa. Sköna träningskläder som man lätt kan röra sig i.

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan omgående efter första tillfället så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Zumba Basic.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Zumba Basic!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner