Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Kumla
16 timmar
2020-03-01 18:00
1 250 SEK

Info om Yoga Vinyasa Flow

En fysisk och dynamisk yogaklass som binder ihop olika positioner, asanas, till flöden och sekvenser, synkroniserade med andningen. Det ingår även andningsövningar, pranayama och avslappning. Vinyasa flow körs till musik för att uppleva musikens upplyftande och energigivande verkan.

Innehåll
Under kursen kommer du att lära dig grunderna för Vinyasa flow yoga och öva på din egen teknik. Du kommer att få lära dig solhälsningar och klassiska yogapositioner, samt hur du kan anpassa yogautövningen efter dina förutsättningar. Avslutas med avslappning.

Upplägg
Kursen innehåller 8 kurstillfällen. Ett tillfälle per vecka. Vi erbjuder ett gratis prova på-tillfälle den 16 februari. Obs! Föranmälan krävs

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Klassen instrueras i nivåer och passar både nybörjare och de som yogat tidigare då vi kommer att utgå från varje individ och använda alternativ i alla övningar.

Kursledare
Charlotta Tångring har sysslat med gruppträning i över 20 år och har utbildning och erfarenhet inom bland annat step, aerobics, Afropowerdance, Pilates, core och inomhuscykling. Charlotta har instruerat yoga sedan 2013 och är utbildad inom Vinyasa Flow av Josefin Wikström på All India Permit i Askersund. Charlotta är certifierad massageterapeut i klassisk svensk massage.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte begränsar dina rörelser, bara fötter eller strumpor. Yogamatta finns att låna. TIPS! Undvik att äta och dricka precis före yogaklassen. Omklädningsrum med duschmöjlighet finns.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga Vinyasa Flow.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga Vinyasa Flow!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner