Yoga Kundalini-Sommar kurs

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
12 timmar
2023-05-09 17:15
1 500 SEK

Info om Yoga Kundalini-Sommar kurs

Starta våren med ny livskraft! Kundalini är en yogaform för människan i vardagen och namnet betyder just livskraft. Med kraftfulla andningsövningar och dynamiska rörelser vitaliseras och samkörs immunförsvar och nervsystem. Ditt inre fokus står i centrum, lyssna på kroppens behov.

Innehåll
Kundaliniyoga är ett system för att integrera kropp, själ och intellekt. Kundalini betyder livskraft. Kundalini är en yogaform för människan i vardagen. Med kraftfulla andningsövningar och dynamiska rörelser vitaliseras och samkörs immunförsvar och nervsystem. Ditt inre fokus står i centrum, lyssna på kroppens behov.Kursen innehåller fysiska yogaövningar, andningsövningar, avspänningstekniker mm. 

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper.

Upplägg
Kursen har 6 tillfällen, 1 tillfälle/vecka.

Kursledare
Kristin är internationellt certifierad yoga och meditationslärare level 1 och 2, samt certifierad för undervisning i gravidyoga och hormonyoga. Hon har undervisat i kundaliniyoga sedan mitten på 90-talet. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt och bara fötter eller strumpor. Medtag gärna egen yogamatta. Yogamatta finns att låna vid behov. Vi har omklädningsrum men inga duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga Kundalini-Sommar kurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga Kundalini-Sommar kurs!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner