Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Örebro
30 timmar
2021-08-31 14:00
2 100 SEK

Info om Vedic art

Välkommen till en grundkurs i vedic art. Öppna din egen kreativa kraft och skapa från ditt inre tillsammans med vedic arts 17 principer. Du får du möjlighet att öva upp din skapande förmåga utan krav och prestation och skapa för ett välbefinnande.

Innehåll
Alla kan måla och det ska vara lätt, roligt och kravlöst. Vi skapar med intuition och av hjärtans lust. De 17 principerna tar dig framåt och inåt till ditt eget uttryck.

Upplägg
Vi träffas samma veckodag och tid under 3 x 45 minuter. Det finns chans till förlängning vid intresse från gruppen.

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Denna kurs genomförs i en mindre grupp anpassat till lokalen. Det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov, men kursen genomförs främst fysiskt. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du kan gå kursen vid flera omgångar och tillfällen, men måste genomgå den för att fördjupa dig i vedic art.

Kursledare
Carina Olsson är utbildad inom vedic art och har gått flertalet egna grundkurser för att fördjupa sitt intresse. Hon leder egna kurser i Kristinehamn i sin ateljé och tycker vedic art är fantastiskt.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Materialkostnad tillkommer och alla deltagare köper sitt eget arbetsmaterial.
Du behöver: anteckningsbok, blyertspenna, akrylfärger: (röd, gul, blå, vit, svart). Målarduk och penslar i några olika storlekar. 

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Bra att veta
Medtag: anteckningsbok, blyertspenna, akrylfärger: (röd, gul, blå, vit, svart). Målarduk och penslar i några olika storlekar. 

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vedic art.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vedic art!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner