Visa kurser.se som: Mobil

Våld i nära relation - workshop

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
6 timmar
2020-03-18 18:30
790 SEK

Info om Våld i nära relation - workshop

En workshop som handlar om våld i nära relation, där Cristina berättar utifrån sin egen historia hur hon kämpat att ta sig ur en våldsam relation och även om kampen mot myndigheter och samtidigt skydda sin dotter. I denna workshop kommer Cristina föreläsa lite kort om våldet hon utsattes för. Cristina kommer även prata om de olika formera av våldet samt effekterna av detta. Och hur hon gått vidare. Kanske är du själv utsatt, så hur lämnar man och hur går man vidare?

Innehåll

Kanske känner du någon som är utsatt för våld? Vet du hur du ska hjälpa eller förhindra att någon utsätts för våld i nära relation? Genom kunskap kan man tidigt hjälpa den som är utsatt för våld i nära relation. Cristina erbjuder er sin kunskap som gör att ni får verktyg men även tips vad ni kan göra för en som är våldsutsatt, men som ännu inte är beredd att lämna.

Upplägg

Kursen har 3 tillfällen, 1 tillfälle/vecka

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs!

Kursledare

Cristina Nyman. Författare och Föreläsare i Våld i nära relation. Hon har tidigare jobbat som undersköterska. Cristina är även utbildad i ämnet Våld i nära relation. Idag håller hon föreläsningar men även workshops i ämnet.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

I workshopen använder vi boken ” Jag vet var du är” som grundmaterial. Den finns att köpa via Cristina Nymans hemsida: www.amalie.hemsida24.se/ i butiken.

Boken kostar 170kr plus frakt. Kursledaren vill att ni läst boken innan första dagen för kursstart.

Bra att veta

Ledig klädsel och sköna skor är att rekommendera. Ta med penna och block. Samt om någon vill ta något tilltugg med sig. Vatten kommer att finnas att tillgå under Workshopen.

Tänk på allergier. Inga starka dofter eller nötter.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Våld i nära relation - workshop.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Våld i nära relation - workshop!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner