Visa kurser.se som: Mobil

Våld i nära relation - Föreläsning

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
2 timmar
2020-03-04 18:30
220 SEK

Info om Våld i nära relation - Föreläsning

En föreläsning som handlar om våld i nära relation, där Cristina berättar utifrån sin egen erfarenhet om hur hon kämpat att ta sig ur en våldsam relation. Hon har skrivit en bok som heter ”Jag vet var du är” som skildrar hennes liv och hur det har sett ut i närmare 20 år. Här får vi följa den resan!

Innehåll
Att det inte skulle bli lätt att lämna det skulle Cristina förstå. Men inget hade kunnat förbereda henne på vad som skulle komma att hända henne härnäst.

Här berättar Cristina om hur hon mötte en våldsam man som kom att göra hennes liv till en mardröm. Hur hon kämpade, inte bara för sin egen skull, utan även för sin dotter som inte heller kom undan hans våld. Berättelsen skildrar hur de genomlevde misshandel, hot och våld, men också hur hon gjorde för att fly för att en gång få känna frihet. Dagen hon äntligen blev fri från hans ständiga terror bytte hon efternamn, hon flyttade och började om på nytt för att lägga allt som varit bakom sig.

Hennes debutbok - Jag vet var du är, skildrar Cristinas berättelse under alla åren hon utsattes för de olika formerna av misshandel. För Cristina växte det sakta men säkert fram att hon kände ett behov av att berätta med sina egna ord om vad hon gått igenom. Genom skrivandets gång så kom även beslutet med att ta steget ut och nå sin publik.

Cristinas föreläser idag för att berätta sin historia.  Med förhoppning om att det ska förändra situationen för kvinnor och barn i framtiden.

 Boken ”Jag vet var du är” finns att köpa på plats efter föreläsningen, 170 kr. Betalning sker helst via swish.

 Efter föreläsningen kommer det finnas en stund för frågor.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Våld i nära relation - Föreläsning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Våld i nära relation - Föreläsning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner