Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Örebro
12 timmar
2020-02-04 07:00
1 100 SEK

Info om Vakna med mindfulness

Väck din kropp och samla ditt sinne inför dagen med ett morgonpass i Mindfulness. Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande, hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända. Den är inspirerad av buddhistisk meditation och livsfilosofi. Efter anpassning till vårt moderna samhälle har Mindfulness under många år kommit till stor nytta inom hälso- och sjukvården och används även i ledarskap, inom personalutveckling och i skolan.

Innehåll

Mindfulness kan hjälpa dig att minska stress, ge ökad förmåga att hantera tidspress, bättre hantera ångest och oro, bättre fokusering, ökad uppmärksamhet samt förbättra din sömn.

Upplägg

Övningarna utförs sittandes, liggande på en matta eller under rörelse.

Kursen har 12 tillfällen, 1 tillfälle/vecka.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna.

Kursledare

Olle Fahlén, Diplomerad mindfulnessinstruktör (steg 2), Mindfulnesscenter. Olle har många års erfarenhet av meditation och att leda meditation i grupp.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta Ha gärna mjuka, ej åtsittande kläder. Ta ev med en extra tröja om du är frusen av dig. Vi har omklädningsrum men inte duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Vakna med mindfulness.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vakna med mindfulness!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner