Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Trolleri - intresseanmälan

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
12 timmar
0 SEK

Info om Trolleri - intresseanmälan

Vi vill starta kurser i trolleri och framförallt close-up där vi utgår från material i hemmet. Vi trollar med kortlek, gummiband, pennor och annat som går att hitta i närheten när det är dags att showa för åskådarna. Vi går igenom teknik, hur man ska tänka och utvecklar elevens kreativa förmåga till egna trick.

Innehåll
Under kursen hjälper Christopher er med att lära er trick. Vi erbjuder både enskild undervisning och gruppundervisning där innehållet i kursen anpassas efter deltagarnas intresse samt önskemål.

Upplägg
En lektion pågår vanligtvis under 45-60 minuter. Enskild undervisning anpassas och intensivkurser kan erbjudas. Sedan finns även kurser på 6 tillfällen med träffar varannan vecka. Datum, tid och pris anpassas efter gruppen. Vi anpassar efter ditt önskemål!

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Denna kurs genomförs i en mindre grupp anpassat till lokalen. Det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov, men kursen genomförs främst fysiskt. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Christopher Dolck är en hejare på trolleri och har hållit på i ca 13 år. Hans främsta specialitet är close-up där man är väldigt nära åskådaren.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial kan tillkomma.

Under den termin som du är kursdeltagare på Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Vi har ett stort utbud av teaterkurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Detta är endast en intresseanmälan och vi erbjuder dig en kurs när vi fått in intresse.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Trolleri - intresseanmälan.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Trolleri - intresseanmälan!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner