Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Tävlingslydnad Startklass och Klass 1

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Karlstad
16 timmar
2020-10-24 10:00
2 100 SEK

Info om Tävlingslydnad Startklass och Klass 1

En kurs för dig som är nyfiken på att tävla i lydnad eller för dig som redan är vid startlinjen att gå ut på plan och göra debut. För ekipage i startklass eller klass 1.

En kurs för dig som är nyfiken på att tävla i lydnad eller för dig som redan är vid startlinjen att gå ut på plan och göra debut. För ekipage i startklass eller klass 1.

Innehåll
Passar dig som vill jobba vidare med lydnaden, vill träna eller tävla i denna roliga hundsport. När du tränar lydnad för lydnadstävling ska hunden utföra olika moment, både nära dig och på avstånd. Samarbetet mellan dig och hunden står i fokus. Träningen ger ofta en följsam hund och en noggrann hundförare som är duktig på att träna både små detaljer och långa sekvenser med moment.

Under kursens gång kommer vi jobba med belöningstänk, enskilda moment och vad som händer mellan momenten.

Förkunskaper
Grundkurs eller likvärdig kunskap inom lydnad.

Kursledare
Stina är certifierad hundinstruktör som är aktiv under namnet Team Dogtastic. I hennes familj finns en tollare vid namn Bailey som hon aktivt tränar och tävlar inom olika hundsporter såsom rallylydnad och lydnad. Bailey är en livsglad och charmig kille som är lite av en sidekick till Stina. Stina lägger stor fokus på att du får bra upplevelse och så mycket lärdom som möjligt under sina kurstillfällen, för att man ska få verktyg till ett bra hundliv!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling

Prata med kursledaren eller titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se

Bra att veta

Meddela ras, ålder och om ni har några tidigare erfarenheter inom lydnad/vilken klass ni tillhör vid anmälan. Ta med olika leksaker, mycket godis i små bitar till hunden, vattenskål och en filt.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tävlingslydnad Startklass och Klass 1.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tävlingslydnad Startklass och Klass 1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner