Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Karlstad
20 timmar
2020-01-29 17:15
1 550 SEK

Info om Spanska A1

Madrid, Buenos Aires, bergsbyar i Peru, eller i innefolkets Miami. Lär dig språket för tre kontinenter, känn doften och upptäck kulturen.

Innehåll
Tal- och skriv övningar som varvas teoretiskt och praktiskt med underhållande och givande övningar som ger dig verktyg att fortsätta med språket hemma, på jobbet eller resan.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. För eventuella lov och uppehåll bestäms detta tillsammans med gruppen och ledaren vid kursens första tillfälle.

Kursen omfattar 2x45 minuter per tillfälle + eventuell paus.

Förkunskaper
Du har läst Spanska Nybörjare eller har motsvarande kunskaper. På A1 nivå har du ytterst begränsade kunskaper och är näst intill nybörjare.
 
Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare
Henry Trejos kommer from Costa Rica, ett land som ligger i Centralamerika. I Costa Rica pratar man spanska som officiellt språk. I Sverige har Henry läst bl.a. Spaniens historia och kultur, Fonetik med Pilar Álvarez och Vigdis Ahnfelt inom programmet till lärare på Karlstads Universitetet. Som lärare vill Henry ha en läromiljö med respekt där varje elev känna sig trygg och säker, för att fråga och lära sig så mycket spanska som möjligt.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av material som framtagits av ledaren. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och inte tillhandahålls av Medborgarskolan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Efter avslutad kurs erbjuder vi fortsättningskurser. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska A1.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska A1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner