Visa kurser.se som: Mobil

Solosång Enskild undervisning (Intresseanmälan) kursstart löpande

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
8 timmar
2 395 SEK

Info om Solosång Enskild undervisning (Intresseanmälan) kursstart löpande

Är du helt nybörjare eller har du sångvana? Unna dig att utveckla din sångröst genom en individuellt anpassad undervisning,


Innehåll
Vi utgår från din nivå och dina önskemål när vi planerar kursen och väljer repertoar. Vi arbetar med sångteknik, improvisation, personligt uttryck och att utöka din repertoar. Undervisningen anpassas individuellt för att du ska utvecklas i din egen takt. Vi erbjuder också undervisning inför t ex antagningsprov till olika musikskolor


Upplägg
8 x 30 min, en gång i veckan. Tillsammans tar vi fram material som vi går igenom och som du kan träna på hemma.
Uppehåll vid skollov efter  överenskommelse. Om du inte kan komma på bokad lektion behöver vi ha din avanmälan senast kl 10.00 samma dag som din lektion. Då erbjuds du en lektion vid ett annat tillfälle som ersättning, detta går att göra vid två tillfällen.

Förkunskaper
Undervisningen sker individuellt och skräddarsys efter elevens önskemål. Passar både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Alla våra sånglärare är utbildade sångpedagoger och har stor erfarenhet av att undervisa såväl nybörjare som avancerade sångare. Våra undervisningsmetoder främjar en god sångteknik och stilkänsla samt ett kreativt förhållningssätt till sång.
Våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Anmälan är en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig för förslag på tider.  Välj betalalternativ Faktura i formuläret, så kommer du vidare i anmälan, fakturan skapas först när du har fått en överenskommen tid och anmälan är ej bindande. Önskar du delbetala, så anger du det i formuläret.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Solosång Enskild undervisning (Intresseanmälan) kursstart löpande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se Gå till kursens hemsida

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Solosång Enskild undervisning (Intresseanmälan) kursstart löpande!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner