Visa kurser.se som: Mobil

Saxofon grupp vuxna nybörjare

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
12 timmar
2020-02-03 16:35
1 860 SEK

Info om Saxofon grupp vuxna nybörjare

Storband, rockband eller dansband, oavsett genre har saxofonen en given plats. Kanske har du spelat lite tidigare eller så är du nyfiken nybörjare. Nu har du chansen att fortsätta utvecklas, eller lära dig spela saxofon från grunden!

Innehåll
Du får lära känna instrumentet genom gehörsspel, improvisationsövningar och spel efter noter. På lektionerna varvar vi teknikövningar, melodispel och komp och har garanterat roligt tillsammans

Upplägg
Vi träffas 12  X 45 minuter en gång i veckan. Vi spelar i grupp, och anpassar nivå efter gruppens behov. Du får lära känna instrumentet och dess möjligheter, och snabbt komma igång med att spela. Berätta gärna vad du tycker om för musik och vad du har för drömmar kring ditt spelande. Kursledare ger dig övningar för att träna på hemma.

Förkunskaper
Det här är en ren nybörjarkurs, du behöver inte ha några förkunskaper. Vi anpassar nivån efter gruppens behov, och det därför bra om du redan vid anmälan berättar om du spelat eller spelar något annat instrument, om du prövat saxofon tidigare, och om du kan noter

Kursledare
Felicia Ahlqvist har spelat saxofon sedan barnsben  och har studerat både på Musikhögskolan och folkhögskola. Hon är mycket inspirerande med erfarenhet av att undervisa både grupp och enskild.
 
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Kursmaterial
Material sammanställs av läraren med utgångspunkt i gruppens behov.

Bra att veta
Tag med egen saxofon, altsax eller tenorsax. Är du osäker på vilken sax du skall välja, hjälper vi gärna till med rekommendationer. Berätta vid anmälan om vad du har för tidigare erfarenheter - spelar du något annat instrument, kan du noter, har du prövat saxofon tidigare.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka två veckor före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Saxofon grupp vuxna nybörjare.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Saxofon grupp vuxna nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner