Visa kurser.se som: Mobil

Saxofon Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
8 timmar
2020-02-03
2 395 SEK

Info om Saxofon Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande

Jazz, pop eller dansband, oavsett genre har saxofonen en given plats. Kanske vill du ta upp ett tidigare intresse eller så är du nyfiken nybörjare, nu har du chansen att fortsätta utvecklas  eller lära dig spela saxofon från grunden!

Innehåll
Du får lära känna instrumentet genom gehörsspel, improvisationsövningar och spel efter noter. På lektionerna varvar vi teknikövningar, melodispel och komp. Vi erbjuder också undervisning inför t ex antagningsprov till olika musikskolor

Upplägg
Enskild undervisning, 8 tillfällen X 30 minuter. Undervisningen anpassas efter nivå, förkunskaper och intresse. Starttid och dag efter överenskommelse med ledaren/Medborgarskolan.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte ha spelat saxofon förut, vi anpassar undervisningen efter önskemål

Kursledare
Felicia Ahlqvist har spelat saxofon sedan barnsben  och har studerat både på Musikhögskolan och folkhögskola. Hon är mycket inspirerande med erfarenhet av att undervisa både grupp och enskild.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.


Bra att veta
Tag med egen saxofon. Berätta vid anmälan om vad du har för tidigare erfarenheter - spelar du något annat instrument, kan du noter, har du prövat saxofon tidigare. Både alt- och tenorsax går bra. Vi kan hjälpa till med råd om du behöver köpa en saxofon.

Saxofonlektioner kan bokas löpande och vi erbjuder undervisning både dag- och kvällstid. Vår kundtjänst kontaktar dig för att boka en tid, vi försöker att tillgodose önskemål om tid och dag så långt det är möjligt.

Anmälan är en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig för förslag på tider.  Välj betalalternativ Faktura i formuläret, så kommer du vidare i anmälan, fakturan skapas först när du har fått en överenskommen tid och anmälan är ej bindande.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Saxofon Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Saxofon Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner