Visa kurser.se som: Mobil

Sånggrupp fortsättning från 18 år

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
12 timmar
2020-02-05 18:20
1 780 SEK

Info om Sånggrupp fortsättning från 18 år

Innehåll

Utveckla din vokala förmåga genom att sjunga i och framför grupp! Vid första tillfället väljer vi tillsammans ett eller flera teman att arbeta med under terminen. Ett tema kan tex vara en specifik genre, scenisk framställning eller ett tekniskt mål. Kursledaren väljer därefter en passande repertoar utifrån gruppens mål och förkunskaper. Sångteknik och improvisationsövningar i grupp varvas med individuell coaching kopplad till den valda repertoaren. Vi arbetar även med notläsning i teori och praktik. 

Upplägg
Vi träffas en gång i veckan 12 tillfällen X 45 minuter. Gruppen består av max 6 personer. 

Förkunskaper
Nivån är anpassad för dig som har tidigare vana av sångundervisning tex från någon av Medborgarskolans övriga kurser (Sånggrupp Nybörjare eller Enskild undervisning) eller kulturskolan.

Kursledare
Angelica Åhman är utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan, Örebro. Hon är en inspirerande pedagog som har stor erfarenhet av att undervisa såväl nybörjare som avancerade sångare. Hennes undervisningsmetoder främjar en god sångteknik, är inspirerande både i reportoar och i scenisk framställning.

Bra att veta
Kursen syftar till att utveckla dig som solosångare. Det är alltså inte körsång. Du kommer att sjunga solo framför gruppen under några tillfällen.
Vi lär lika mycket av att själva sjunga som att lyssna på varandra. Gruppen består av max 6 personer. 

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka två veckor före kursstart. Kursen går att delbetala.

 

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sånggrupp fortsättning från 18 år.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sånggrupp fortsättning från 18 år!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner