Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Så förvandlar du manus till bok!

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Karlstad
8 timmar
2020-11-23 17:30
995 SEK

Info om Så förvandlar du manus till bok!

Har du ett manus du drömmer om att ge ut men som just nu samlar damm i byrålådan? Eller ett manus du jobbar aktivt med och som du är redo att ta till nästa nivå? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om egenutgivning?

 

 

Innehåll

På kursen går vi systematiskt igenom de steg ett bokmanus passerar fram till tryckning, lär oss begrepp inom förlagsvärlden, tittar på olika tjänster och förlagstyper, bokformat, trycktekniker och distribution.

Vi går igenom hur du strukturerar ditt utgivningsarbete samt tips om olika webbsidor, tidskrifter och sociala medier du kan ha användning av.

Kursen lämpar sig för alla typer av utgivning, från privata böcker i begränsad upplaga till kommersiell litteratur. Kursen omfattar inte feedback på ditt enskilda skrivprojekt utan fokuserar på utgivningsprocessen med stor möjlighet att ställa egna frågor.

 

Upplägg

Kursen äger rum fyra måndagar i följd med start 23 november 2020. Varje tillfälle är 2 lektionstimmar (en lektionstimme är 45 minuter).

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

 

Kursledare

Malin Edgren är författare med stor erfarenhet av egenutgivning. Hon brinner för läslust och skrivande som verktyg för självkännedom, delaktighet och demokrati.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursledaren kommer dela ut ppt-material med plats för egna anteckningar vid varje kurstillfälle. Materialet ingår i kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

 Kallelse/faktura

Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Så förvandlar du manus till bok!.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Så förvandlar du manus till bok!!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner