Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Karlstad
20 timmar
2020-01-28 19:15
1 550 SEK

Info om Ryska Nybörjare

Ryssland är med sin väldiga landmassa från Östersjön till Stilla havet världens största land. Rysslands huvudstad Moskva har hela 12 miljoner invånare, med välkända platser och byggnader som Röda torget och Vasilijkatedralen med sina berömda kupoler. Stadens tunnelbana är världskänd för sina konstnärliga utsmyckningar, med detaljer som kristallkronor och mosaiker. Lär dig det spännande ryska språket för nöjets- eller affärernas skull. Ryska är ett rikt och uttrycksfullt språk som öppnar dörrar österut!

Innehåll

En kurs för dig som är helt nybörjare där vi varvar praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Du kommer bl.a. lära dig:

- Alfabetet och basgrammatik
- Hälsningsfraser
- Presentera sig själv och sin familj

Upplägg

Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper

Denna språkkurs är en nybörjarkurs så du behöver inte ha några förkunskaper.

Kursledare

Iuliia kommer från Kiev i Ukraina och har studerat vid Strasbourgs universitetet i Frankrike och har en masterexamen som inriktad mot undervisning av moderna språk. Hon pratar fem språk som är ukrainska, ryska, engelska, franska och svenska. Iuliia har en stor passion både för språk och litteratur.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

I kursen använder vi oss av böckerna Mozjno! Textbok - Ryska steg 1-2 (ISBN: 978-91-47-07896-7) och Mozjno! Övningsbok (ISBN: 978-91-47-07897-4) samt material som framtagits av ledaren. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan. Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling

Medborgarskolan kan erbjuda möjlighet att fortsätta med en fortsättningskurs i Ryska.

Bra att veta

I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe eller te, ta med en 5-krona.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ryska Nybörjare.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Bli den första att recensera Ryska Nybörjare!