Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Karlstad
20 timmar
2019-12-01 10:00
1 395 SEK
Info om #Education#

Info om Porträttfoto

Lär dig porträttfotografering för hemmabruk under en spännande fotohelg med roliga praktiska övningar serverat med goda och handfasta tips. Här är fotokursen för dig som vill lära dig mer kring hur man tar de bästa familje- student- & bröllopsbilderna.

Innehåll
På kuren lär vi hos hur man fotograferar de bästa familjebilderna både inomhus och utomhus. Vi lär oss hur vi hanterar befintligt ljus och miljön. Hur vi porträtterar i en intensiv miljö som på en familj & släktmiddag, en konfirmation, student eller ett sommarbröllop på ett roligt och lustfyllt sätt.

Upplägg
Vi lär oss porträttfotografering både inomhus & utomhus. Kursdagar två söndagar 1/12 och 8/12 mellan klockan 10-18.30 båda dagarna.

Kursledare
Att fånga färgstarka ögonblick är Christina Josephssons styrka som porträttfotograf och sedan nio år arbetar hon med att fotografera bröllop & barn som inriktning och specialitet. Med 100-tals fotograferade bröllop, familjer och företag brinner hon för sina uppdrag! Att släppas in i människor unika vardag & fest är en stor glädje men också en utmaning. Varje möte är spännande, stimulerande och unikt. Min uppgift som porträttfotograf är att med nyfikenhet och närvaro fånga varje persons unika uttryck. Att skapa färgstarka ögonblicksbilder med kärlek, humor och glädje är mitt signum!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Material ingår i kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Bra att veta
Tag med din kamera och komplett manual och kläder efter väder. I kurstiden ingår tid för lunch och fika. Kyl och micro finns att tillgå.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Porträttfoto.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Porträttfoto!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner