Visa kurser.se som: Mobil

Photoshop CC- Intresseanmälan

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Karlstad
11 timmar
1 990 SEK

Info om Photoshop CC- Intresseanmälan

Bilder har efterbehandlats i alla tider. Idag erbjuder det ”digitala mörkrummet” fina möjligheter att optimera dina bilder. Lär dig hantera färgtemperatur, brusreducering, kontrast, färgmättnad och annat i Photoshop.

Innehåll
Vi börjar med en genomgång av grunderna i att arbeta med digitala bilder samt en översiktlig genomgång av programmet. Sedan går vi igenom ett grundläggande arbetsflöde med några exempelbilder. Vi lär oss bland annat lagerhantering och att justera hela eller delar av bilder, nyckeln till vidare fördjupningar i Photoshop.

Upplägg
Helgkurs med två kurstillfällen, lör-sön , 10-16.30. Vi arbetar både med gemensamma bildexempel samt att deltagarna kan arbeta med egna bilder.

Vi arbetar i små grupper, vid varsin dator utrustad med Windows 10, internetuppkoppling och Office 2016. I datasalen finns också en projektor som visar lärarens dataskärm så att du enkelt kan följa med under kursen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper om bildbehandling krävs, men någon grundläggande datavana är bra, till exempel att kunna skapa mappar och spara bilder.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ingår i kurspriset.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Bra att veta
I kursen ingår paus för lunch, micro och kyl finns att tillgå. Ta gärna med en femma om du vill köpa en kopp kaffe eller te.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Photoshop CC- Intresseanmälan.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Photoshop CC- Intresseanmälan!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner