Visa kurser.se som: Mobil

Musik Komposition Skriva låtar

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
9 timmar
2019-10-27 15:00
1 195 SEK

Info om Musik Komposition Skriva låtar

Längtar du efter att få ihop dina musikaliska idéer till en låt? Hur blir en låt färdig? Här är en inspirationskurs för dig!

Musik Komposition Låtskrivare

Innehåll
Här ger vi en inspiration och introduktion till grundläggande kunskaper i hur en låt kan byggas. Vi går igenom olika musikaliska former som du kan använda dig av i ditt eget skapande. Att skriva låtar är för många väldigt personligt, därför ser Lovisa till gruppens dynamik och anpassar kursen efter behov och önskemål. Vi lovar tips och tricks så att du kan komma vidare i ditt eget låtskrivande och under kursen skriver vi också låtar ihop.

Genre är singer songwriter, pop, soul, r n´b

Upplägg
3 tillfällen 3 x 45 minuter.

Förkunskaper
Du skall ha lyssnat mycket på musik och börjat med eget låtskrivande, det behöver dock inte vara avancerat.  Kanske vill du ta med eget material och få inspiration och hjälp. Meddela i noteringsfältet om du skrivit låtar tidigare, vilken genre och vilket instrument du använder.

Kursledare
Lovisa Krantz är utbildad inom Musikproduktion på Musikhögskolan i Örebro. Hon har skrivit låtar ända sedan ung ålder, både helt solo och i samarbeten med andra låtskrivare. " Att få en input med tips från andra, kan vara det som avgör att du färdigställer låter" säger Lovisa.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Kursledaren kommer att använda ett inspelningsprogram. Det går bra att delta i kursen utan dator, men det är ett plus att ha med sig egen.  


Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Musik Komposition Skriva låtar.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Musik Komposition Skriva låtar!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner