Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Mönsterdesign och inredning med Pernilla Eriksson Design - intresseanmälan

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Lindesberg
9 timmar
0 SEK

Info om Mönsterdesign och inredning med Pernilla Eriksson Design - intresseanmälan

Vi vill starta grupper inom inredning eller mönsterdesign tillsammans med Pernilla Eriksson. Grundläggande kurser i inredning och design. Vi lär oss inredningsprocessen och går igenom färger, former och material. Vi arbetar med att skapa känslor och balans i rum. Färger och former påverkar våra sinnen samt känsloliv.

Innehåll
Kursen leder dig igenom de grundläggande momenten för att hitta just ditt uttryckssätt för ditt rum. Genom moodboards, skisser och rumsgestaltning så växer rummet fram. Vi tittar på budget och gör studiebesök för att få erfarenhet i att hitta rätt material och vad man ska leta efter. Det finns även chans att arbeta med mönsterdesign och skriv gärna i anmälan vad du vill jobba med.

Upplägg
Vi träffas från 3-10 tillfällen beroende på intresse. Datum, tid och pris anpassas efter gruppen. Anmäl ditt intresse!

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Denna kurs genomförs i en mindre grupp anpassat till lokalen. Det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov, men kursen genomförs främst fysiskt. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Pernilla Eriksson har jobbat som inredare sedan 2006, både som anställd och frilans och läste till inredare vid Växjö universitet. Hon har jobbat mycket för IKEA och haft uppdrag både åt privatpersoner samt företag. Pernilla älskar färg och form, vilket speglas i hennes jobb med grafisk formgivning och mönsterdesign.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial tillkommer och köps av deltagarna. Ta med papper och penna för anteckningar. Mer information om material får du vid kursstart. Kursmaterial för ev. moodboard ingår ej i kursen, utan ordnas av deltagarna.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av ateljé- och hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande.

Bra att veta
Detta är endast en intresseanmälan och vi erbjuder dig en kurs när vi fått in intresse.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mönsterdesign och inredning med Pernilla Eriksson Design - intresseanmälan.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mönsterdesign och inredning med Pernilla Eriksson Design - intresseanmälan!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner