Visa kurser.se som: Mobil

Mobilfotografering - Porträtt

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Karlstad
3 timmar
2019-12-03 17:00
350 SEK

Info om Mobilfotografering - Porträtt

Tar du mycket bilder på mobilen? Men du blir inte helt nöjd med dem? Då kan denna kurs ge dit lite tips och trix för att kunna ta bättre bilder.

Innehåll

På denna kurs lär jag dig hur du kan använda din mobil till att ta bättre mobilbilder.Du får lära dig kompensation och ljussättning i dina mobilbilder!Vi kommer att träna på att fotografera porträtt, komposition och färglära .Välkommen till att bli en bättre mobilfotograf!
 
Upplägg
Kursen är teoretisk och praktisk. Ta med din egna smart telefon som du kan ta bilder med. I samma tema Mobilfotografering finns kurserna: Mobilfotografering Grundkurs och Mobilfotografering Sociala Medier

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs bara intresse att fota.

Kursledare

Att fånga färgstarka ögonblick är Christina Josephssons styrka som porträttfotograf och sedan nio år arbetar hon med att fotografera bröllop & barn som inriktning och specialitet. Med 100-tals fotograferade bröllop, familjer och företag brinner hon för sina uppdrag! Att släppas in i människor unika vardag & fest är en stor glädje men också en utmaning. Varje möte är spännande, stimulerande och unikt. Min uppgift som porträttfotograf är att med nyfikenhet och närvaro fånga varje persons unika uttryck. Att skapa färgstarka ögonblicksbilder med kärlek, humor och glädje är mitt signum!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ta med din egna telefon (laddad) till kursen. Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Bra att veta

Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mobilfotografering - Porträtt.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mobilfotografering - Porträtt!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner