Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Kursinformation
Örebro
10 timmar
2020-10-20 17:20
995 SEK

Info om Mindfulness här och nu

Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande. Hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända. Den är inspirerad av buddhistisk meditation och livsfilosofi.

Innehåll

Denna kurs följer “Här & Nu”-programmet från Mindfulnesscenter. Den kan hjälpa dig att minska stress, ge ökad förmåga att hantera tidspress, bättre hantera ångest och oro, bättre fokusering, ökad uppmärksamhet samt förbättra din sömn. Mindfulness har under många år kommit till stor nytta inom hälso- och sjukvården och används även i ledarskap, inom personalutveckling och i skolan.

Upplägg

Övningarna utförs sittandes, liggande på en matta, eller under rörelse. Deltagarna får hemuppgifter mellan varje träff. Dessa uppgifter består i att själv träna på övningarna samt studera kursmaterialet.

Kursmaterial

Frivilligt inköp av kursmaterial är “Här & Nu”-programmet, kan beställas från Mindfulnesscenter.se. Pris 395 kr.Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper materialet. Du kan gå kursen även utan materialet.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna.

Kursledare

Olle Fahlén, Diplomerad Mindfulnessinstruktör, Mindfulnesscenter. Olle har även många års erfarenhet av meditation och att leda meditation i grupp.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Ha gärna mjuka, ej åtsittande kläder. Ta ev med en extra tröja om du är frusen av dig. Vi har omklädningsrum men inte duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Mindfulness här och nu.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mindfulness här och nu!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner