Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Örebro
7 timmar
2020-05-16 10:00
750 SEK

Info om Medveten vandring

När vi är som tröttast, har lite energi eller befinner oss i en negativ spiral kan naturen få oss att må bättre. Stigen du går på, skogens och naturens ljud, fåglarnas sång, luften du andas och stillheten du möter kan beröra dig om du bara saktar ner ditt tempo och börjar lyssna. Vi arbetar med en positiv inställning på vandringarna!

Innehåll
Till varje vandring kommer ni få en uppgift och ett tema att fundera på både innan, under och efter. Ni väljer själva om ni vill fokusera på dessa uppgifter eller om ni bara vill gå och njuta av stunden i naturen. Viss guidning kommer att ske då vi oftast kommer att befinna oss i något av våra naturreservat och vår medhavda fika intar vi på lämplig plats.

Upplägg
Vi träffas 10.00 och avslutar sedan dagen 13.45.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Gunn-Viol Kattilakoskis passion för vår natur är ett livslångt intresse och under flera år har hon varit guide i framför allt Asien. Som nybliven Fjäll & Vildmarksledare vänder hon nu blickarna mot vår egen fantastiska natur och hon hoppas deltagarna vill följa med henne på en tur i både det yttre och det inre. 
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Vi har även en helgkurs i medveten vandring och i övrigt en stor andel kurser inom djur och naturområdet. 

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Medveten vandring.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Bli den första att recensera Medveten vandring!