Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Örebro
16 timmar
2020-02-04 08:30
1 300 SEK

Info om Meditation senior

För dig som är 60+ och som vill lära känna dig själv bättre och hitta balans i livet samt få ett effektivt verktyg mot stress.

Innehåll

Meditation med fokus på andning för att genom det se tankar, känslor och sinnesintryck för vad de är, helt enkelt att vara här och nu. Meditation är ett effektivt verktyg för att se igenom och bryta våra vanliga tankemönster och därmed förebygga eller minska stress och kanske få större insikt i oss själva.

Upplägg

Övningarna anpassas för varje deltagares förutsättningar och kan utföras stående, gående, sittandes på stol eller liggandes på en matta. Kursledaren instruerar och vägleder under övningarna.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna oavsett erfarenhet.

Kursledare

Olle Fahlén, Diplomerad mindfulnessinstruktör (steg 2), Mindfulnesscenter. Olle har många års erfarenhet av meditation och att leda meditation i grupp. Olle har även stor erfarenhet av att båda leva med och att förtränga sorg, samt många års erfarenhet av att bearbeta den egna sorgen, både individuellt och som deltagare i sorgbehandlingsgrupp.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta.

Ha gärna mjuka, ej åtsittande kläder. Ta ev med en extra tröja om du är frusen av dig. Vi har omklädningsrum men inte duschmöjligheter.

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan omgående efter första tillfället och innan andra tillfället så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Meditation senior.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Meditation senior!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner