Visa kurser.se som: Mobil

Markarbete i trädgården - stenläggning, rabatter och murar i trädgården

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
9 timmar
2020-01-16 18:00
1 150 SEK

Info om Markarbete i trädgården - stenläggning, rabatter och murar i trädgården

I många projekt är markarbetet en stor del av kostnaden och du kan spara mycket pengar på att planera hela projektet väl.
Vi tittar på anläggning av gångar, stenläggning, rabatter, arbete med betong/cement, murar kopplat till din egen trädgård.

Mål
Efter avslutad kurs har du fått kännedom om markarbetet i trädgården, tips och tricks. Erfarenheter och tankar riktat mot din egen trädgård.

Upplägg
Vi träffas 3 tillfällen 18.00 - 20.15. Samma veckodag och tid.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs! Kursen vänder sig till dig som precis blivit trädgård, byggt ett nytt hus eller planerar att anlägga detaljer i din trädgård.

Kursledare
Patrik Larsson trädgårdsmästare/trädgårdsanläggare som arbetar med trädgårdens form, funktion och innehåll utifrån platsens själ. Med ett intresse för hållbarhetsfrågor och inspirerad av "slow gardening" är målet att, alla kan ha och ha råd med, en trädgård som gör livet rikare.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursen är endast teoretisk.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Markarbete i trädgården - stenläggning, rabatter och murar i trädgården.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Markarbete i trädgården - stenläggning, rabatter och murar i trädgården!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner