Visa kurser.se som: Mobil

Låt lugnet hitta dig - Föreläsning

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
2 timmar
2020-04-26 16:00
220 SEK

Info om Låt lugnet hitta dig - Föreläsning

Vill du känna mer glädje? Vill du finna ro och hitta lugnet? Vad händer om du vänder på alltihop, stannar upp och låter lugnet hitta dig? Detta är en föreläsning om att sluta jaga sin egen svans och istället upptäcka det som redan är.

Dagens samhälle ställer stora krav på oss som människor, där vi alla i allt snabbare takt jagar efter något i framtiden, något som kanske kan få oss att känna oss nöjda, lugna och glada, något som kanske kan fylla det där tomrummet i våra liv. Men tänk om det är så att det är själva idén om något i framtiden som gör oss stressade, olyckliga och trötta? Att hela tiden jaga den där moroten som ständigt hägrar så nära, men som vi aldrig kommer ikapp, det är klart att det sliter på oss, både fysiskt och mentalt. Den här föreläsningen erbjuder nya perspektiv på livet och ger praktiska råd för hur du kan komma till insikt om att det kan räcka med att stanna upp för att ge glädje, ro och lugn en chans att hitta dig.

Kursledare
Olle har flera års erfarenhet av att leda meditation i grupp och har stor personlig upplevelse av meditationens möjligheter och kraft.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Låt lugnet hitta dig - Föreläsning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Låt lugnet hitta dig - Föreläsning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner