Visa kurser.se som: Mobil

Kroatiska- bosniska- serbiska- Inför resan termin 2

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Plats: Örebro
Längd: 10 timmar
Pris: 850 SEK

Info om Kroatiska- bosniska- serbiska- Inför resan termin 2

Info om #Education#

Det här är kursen för dig som är nyfiken på kroatiska/bosniska/serbiska eller som vill förbereda dig på ett roligt sätt inför din resa, så att du får ut det där lilla extra. Här får du ett annorlunda och mer lättillgängligt sätt att lära dig språket.

Innehåll
Få ut mer av din resa med en annorlunda språkkurs som ger dig pratkunskaper! Vi reser i fantasin - bor på hotell, tittar på sevärdheter, shoppar och äter ute på barer och restauranger. Vi övar vanliga samtalssituationer som turisten möter på resan.
Inför resan är tänkt för dig som vill bekanta dig med språket på ett lättsamt sätt och som till en början inte vill ha mer djupgående språkkunskaper.

Kursens fem tillfällen består bla av:

- Introduktion, uttal och hälsningsfraser
- Café och barliv, räkneord mellan 1 och 10
- Shopping
- Resa och Boende
- Restaurangbesök

Upplägg
Varje tillfälle, 2x45 min är indelade i fyra moment:

Eventuella lov eller uppehåll bestäms av gruppen tillsammans med ledare vid första tillfället.

Förkunskaper
Du har troligtvis varit med på den tidigare kursen på 5 ggr och hunnit lära dig lite grann.


Kursledare
Sladjana är utbildad lärare med mångårig pedagogisk erfarenhet både från sitt hemland, Serbien och Sverige. Sladjana är utbildad gymnasielärare i ryska och grundskollärare för yngre åldrar. Hen är även tolk i bosniska/kroatiska/serbiska. Idag jobbar hen med vuxna invandrare inom sfi och yrkessvenska. Sedan 2006 har hen haft kurser på Medborgarskolan och det är med glädje hen träffar alla som är intresserade av både ryska och bosniska/kroatiska/serbiska språken, deras kultur och traditioner.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

I kursen använder vi oss av material som framtagits av ledaren. Mer info ang kursmaterial erhålls av ledaren första gången. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.


Bra att veta

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kroatiska- bosniska- serbiska- Inför resan termin 2.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se