Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Klarinett Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
8 timmar
2 395 SEK

Info om Klarinett Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande

 

Lär känna klarinetten och dess möjligheter i gehörsspel, improvisationsövningar och spel efter noter.

 

Innehåll och mål
På lektionerna varvar vi teknikövningar, melodispel och komp.

Upplägg
Vi anpassar  nivå och takt efter ditt  behov. Du får lära känna instrumentet och dess möjligheter och snabbt komma igång med att spela. Berätta gärna vad du tycker om för musik. Vi träffas en gång per vecka, och du får ut mer av kursen om du avsätter tid för att träna hemma mellan gångerna. Vi erbjuder också undervisning inför t ex antagningsprov till olika musikskolor.

Enskild undervisning, 8 tillfällen X 30 minuter, eller enligt ök med läraren.  Undervisningen anpassas efter nivå, förkunskaper och intresse. Starttid och dag efter överenskommelse med ledaren/Medborgarskolan.

Förkunskaper
Vi anpassar nivån efter ditt  behov och det är därför bra om du redan vid anmälan berättar om du spelat eller spelar något annat instrument och om du kan noter.

Kursledare
Hanna Huhta har spelat klarinett sen barnsben och går nu på Kävesta folkhögskola där hon har klarinett som huvudinstrument.  

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du har med dig egen klarinett. Material sammanställs av läraren

Om du är osäker på vilket instrument du ska köpa så rekommenderar vi en Bb klarinett. Det är den vanligaste klarinetten och den kursledaren undervisar på.

Berätta vid anmälan vad du har för tidigare erfarenheter - spelar du något annat instrument, kan du noter, har du prövat att spela klarinett tidigare


Bra att veta

Klarinettlektioner kan bokas löpande och vi erbjuder undervisning både dag- och kvällstid. Vår kundtjänst kontaktar dig för att boka en tid, vi försöker att tillgodose önskemål om tid och dag så långt det är möjligt.

Anmälan är en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig för förslag på tider.  Välj betalalternativ Faktura i formuläret, så kommer du vidare i anmälan, fakturan skapas först när du har fått en överenskommen tid och anmälan är ej bindande.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Klarinett Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klarinett Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner