Inga recensioner än

Keramik RAKU med Mia Jansson

Längd
24 timmar
Pris
1 920 SEK
Nästa kurstillfälle
17 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 920 SEK
Nästa kurstillfälle
17 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Keramik RAKU med Mia Jansson

Raku- En japansk teknik som gör dina egna föremål otroligt personliga och unika! Till din hjälp har du allt du behöver för att skapa och en fantastisk kursledare som vägleder dig.

Innehåll
Du utvecklar dina idéer med stöd från kursledaren.

Du får börja med att "lära känna" leran som material och Mia visar dig en hel del tekniker som du kan använda dig av för att skapa det du önskar.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper

Kursledare

Mia Jansson

En välkänd keramiker med ett hjärta för utveckling och för skapandet i lera. Hon är utbildad pedagog och ser varje persons egna formspråk som mål i kurserna. Leran har som många vet en läkande förmåga vilket Mia själv har erfarenhet av.

Mia är en fantastisk och omtyckt ledare! RAKU ligger henne varmt om hjärtat och hon har även ett eget uttryck inom området.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för lera och glasyrer tillkommer med 80kr/kg och faktureras i efterhand beroende på hur mycket material du använt.

OBS! Vi fakturerar även 100 kronor för ugnen med skröj och bränningen av RAKU som sker på annan plats som ni kommer överens med kursledaren om.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Bra att veta
Kom i oömma kläder. Ha gärna ett förkläde med dig. Kursen hålls i vår lokal som ligger på Vasagatan 8 på Herrhagen i Karlstad. Ingång sker från baksidan av huset. Kommer du med bil parkerar du på gatan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Keramik RAKU med Mia Jansson och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.