Inga recensioner än

Keramik Drejkurs med Mia Jansson

Längd
32 timmar
Pris
2 350 SEK
Nästa kurstillfälle
14 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
32 timmar
Pris
2 350 SEK
Nästa kurstillfälle
14 augusti, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Keramik Drejkurs med Mia Jansson

Färg, form och fantasi, keramik är skaparglädje! Du formger och skapar egna personliga föremål i lera. Till din hjälp har du nya och tysta drejskivor och en fantastisk kursledare!

Innehåll
Du som kanske varit i kontakt med lera men vill lära mer om drejning. Du utvecklar dina idéer med stöd från kursledaren. Tillsammans planerar ni nya moment utifrån dina önskemål.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle

Förkunskaper
Du kan vara nybörjare med drejning men kanske hållit på med Lera på annat sätt. Till exempel raku, tumning, kavling mm

Kursledare

Mia Jansson

En välkänd keramiker med ett hjärta för utveckling och för skapandet i lera. Hon är utbildad pedagog och ser varje persons egna formspråk som mål i kurserna. Leran har som många vet en läkande förmåga vilket Mia själv har erfarenhet av.

Mia är en fantastisk och omtyckt ledare!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för lera och glasyrer tillkommer med 75kr/kg och faktureras i efterhand beroende på hur mycket material du använt.

Vi fakturerar även 100 kronor för ugnen då Skröj och glasyrbränning ingår.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Bra att veta
Kom i oömma kläder. Ha gärna ett förkläde med dig. Kursen hålls i vår  som ligger på Vasagatan 8 på Herrhagen i Karlstad. Ingång sker från baksidan av huset. Kommer du med bil parkerar du på gatan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Keramik Drejkurs med Mia Jansson och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.