Keramik

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
30 timmar
Pris
2 325 SEK
Längd
30 timmar
Pris
2 325 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Keramik

Färg, form och fantasi, keramik är skaparglädje! Du formger och skapar egna personliga föremål i lera. Till din hjälp har du drejskivor, verktyg för dekor, glasyr i regnbågens alla färger och fantastiska kursledare.

Innehåll
Nu när du kan grunderna är det dags att fördjupa dina kunskaper. Du utvecklar dina idéer med stöd från kursledaren. Tillsammans planerar ni nya moment utifrån önskemål.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle

Förkunskaper
Detta är en kurs där grundläggande keramikkunskaper behövs.

Kursledare
Eva-Jill Forsgren

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för lera och glasyrer tillkommer med 75:-/kg och faktureras i efterhand beroende på hur mycket material du använt.

En avgift för skröj och glasyrbränning kommer att faktureras med 100 kronor pga gällande elpriser.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Bra att veta

Sista tillfället på kursen är 90 minuter för hämtning
Kom i oömma kläder. Nybörjaren behöver vara med från kursstart. Kursen hålls i vår keramiklokal som ligger på Vasagatan 8 på Herrhagen i Karlstad. Ingång sker från baksidan av huset. Kommer du med bil parkerar du på gatan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Keramik och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.