Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Japanska Nybörjare Fortsättning

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Karlstad
20 timmar
2020-08-19 16:00
1 550 SEK

Info om Japanska Nybörjare Fortsättning

Japan är ett land som fascinerar människor i alla åldrar. Är du nyfiken på sushi, manga, ikebana, origami eller japanska språket?

Japan är ett land som fascinerar människor i alla åldrar. Är du nyfiken på sushi, manga, ikebana, origami eller japanska språket? I Sverige har intresset länge varit stort bland barn, tonåringar och vuxna för att lära sig japanska för att kunna ta del av den spännande och så annorlunda kulturen Många planerar att studera eller arbeta i Japan och då är det oerhört värdefullt att ha språkkunskaper med i bagaget.

Innehåll
Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer.

Upplägg
Kursen genomförs en gång i veckan, samma dag och tid.

Förkunskaper
Du har gått en termin eller har liknade kunskaper.

Kursledare
Jag heter Helena Nilsson, jagväxte upp i Seoul, huvudstad samt största stad i Sydkorea. Jag är tvåspråkig med koreanska och japanska som modersmål. Jag har arbetat som språklärare i många år och har brunnit för att lära mig om andra kulturer så länge jag kommer ihåg. I kursen får du upptäcka det japanska språket tillsammans med mig, men även japansk kultur, till exempel mat, populärkultur och traditioner.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling

Kursmaterial
Kursledaren arbetar utan kurslitteratur men det kan vara skönt med ett stöd. Vi använder ibland Genki 1 ISBN 9784789014403. Den är prisvärd att beställa från http://www.amazon.com Det kan vara bra att samordna beställningen tillsammans i gruppen då frakten blir lägre.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Tips på vidareutveckling
Efter avslutad kurs erbjuder vi fortsättningskurser. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japanska Nybörjare Fortsättning.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japanska Nybörjare Fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner