Inga recensioner än

Italienska prat och mat

Längd
4 timmar
Pris
450 SEK
Nästa kurstillfälle
9 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
450 SEK
Nästa kurstillfälle
9 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Italienska prat och mat

Ta med dina smaklökar på en resa genom Italien och låt dig inspireras av härliga smaker från medelhavet. Du får lära dig vad all mat heter på Italienska och lära dig bra fraser.

Ta med dina smaklökar på en resa genom Italien och låt dig inspireras av härliga smaker från medelhavet. Vi dukar upp en smakmeny och du blir guidad genom Italiens matregioner av vår kursledare Daniela Mariotti.

Innehåll
Daniela Mariotti Alegi som kommer från Italien delar med sig av sin kunskap om det genuina Italien och dess smaker! Du får lära dig vad maten heter och fraser som kan vara bra att kunna i Italien.

Upplägg
Vi dukar upp en smakmeny och du blir guidad genom Italiens mat regioner

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Daniela Mariotti Alegi kommer från Italien men har även bott i USA, där hon inspirerade både barn och vuxna till en bättre matkultur - måltiden är något mer än att bara snabbt slänga i sig maten. Danielas passion är mat och att inspirera andra att laga bra mat att njuta av.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Hos oss kan du gå fler kurser i matlagning. Varför inte gå Italiensk matlagning del 1 och 2 eller en kurs där du får prata det Italienska språket medans du lagar mat?

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Italienska prat och mat och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.