Visa kurser.se som: Mobil

Gitarr akustisk eller elgitarr. Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Karlskoga
8 timmar
1 850 SEK

Info om Gitarr akustisk eller elgitarr. Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande

Låt din dröm bli sann, lär dig spela gitarr och kompa dina favoritlåtar. Både för dig som är nybörjare eller är mer avancerad och vill utvecklas

Innehåll
Vi utgår från din nivå och dina önskemål när vi planerar kursen. Vi arbetar med låtar, teknik och rytmik. Undervisningen anpassas individuellt för att du ska utvecklas i din egen takt. Vi erbjuder också undervisning på högre nivå t. ex inför antagningsprover till olika skolor. 

Upplägg
En gång i veckan 8 x 30 minuter. Gitarrlektioner bokas löpande och vi erbjuder undervisning både dag- och kvällstid. Ange gärna önskemål om dag och tid vid anmälan. När din anmälan kommit in kontaktar vid dig för bokning av dag och tid, betala därför ej online vid anmälan

Kursledare
Våra musiklärare  har en bred erfarenhet från att undervisa och spela som frilansare i olika orkestrar i många genre, allt från klassisk till rock.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka två veckor före  kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
Uppehåll vid skollov alternativt efter överenskommelse. Om du inte kan komma på bokad lektion behöver vi ha din avanmälan senast kl 10.00 samma dag som din lektion. Då erbjuds du en lektion vid ett annat tillfälle som ersättning.

Bra att veta
Skriv i din anmälan om du vill spela elgitarr eller akustisk, medtag eget instrument. Om du blir sjuk eller har en planerad ledighet behöver vi ha din avanmälan senast kl 10.00 samma dag som din lektion. Då erbjuds du en lektion vid ett annat tillfälle som ersättning, detta kan göras vid två tillfällen Enskild undervisning, tid efter överenskommelse och i mån av plats.
Som ny elev kommer du att bli uppringd av vår kundsupport för tidsbokning.

Enskild undervisning, tid efter överenskommelse och i mån av plats. Vid anmälan på webben, välj betalsätt faktura för att komma vidare i formuläret. Anmälan är inte bindande eftersom vi inte kan garantera en tid som passar och faktura skapas först när en tid är bokad. Det går bra att delbetala utan extra kostnad. Se formuläret


Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Gitarr akustisk eller elgitarr. Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Gitarr akustisk eller elgitarr. Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner