Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Kristinehamn
10 timmar
2021-11-18 17:15
1 590 SEK

Info om Fun Agility

I den populära hundsporten agility ska hund och förare klara en hinderbana på tid. Det är en allmän hundsport där alla hundar kan delta. I denna kurs, Fun Agility har vi inte tävlingsambitioner, utan ses för att utöva agility på ett kul sätt. Kursen hålls i uppvärmda lokaler, medborgarskolans hundhall i Kristinehamn.

Innehåll:
Vi träffas först för lite teori för att sedan gå över till praktiska övningar.
- hur lär man sin hund
- hur lär sig hunden
- motivation, koncentration

Vi tränar den praktiska övningar med moderna träningsmetoder. Mellan hinderbanan kör vi också lydnadsövningar i grupp. Utbildningen genomförs på ett lekfullt sätt och bekräftas med foder eller boll.

Vi tränar grundläggande övningar som varje hund ska kunna göra. Inkallning, sitt, ligg, fotgående, hälsa träning, tricks och mycket idéer för att stimulera din hund.

Upplägg:
5 tillfällen med teori och praktiska moment. Kursen hålls i uppvärmda lokaler, medborgarskolans hundhall i Kristinehamn.

Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång, resterande kan vara åhörare. På grund av Covid-19 måste vi tyvärr begränsa antal deltagande till en människa per hund. När reseredaktionerna lättas är familjemedlemmar välkomna att delta som åhörare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper.


Kursledare
Mitt namn är Monika Herzberg. Jag har haft hundar sedan barndomen, jag tränar aktiv med mina hundar och med framgång deltagit i olika mästerskap.

Förutom min utbildning som hundtränare, har jag deltagit på många seminarier och vidareutbildningar. Mitt mål är att lära dig framgångsrik träning med mycket kul tillsammans med din hund.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Kursmaterial

Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under terminen som du är kursdeltagare hos medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden. 


Tips på vidareutveckling

Prata med kursledaren eller titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se


Bra att veta
Meddela ras vid anmälan. Ta med vaccinationsintyg, olika leksaker, mycket godis i små bitar till hunden, vattenskål och en filt.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fun Agility.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fun Agility!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner