Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Örebro
20 timmar
2020-02-03 19:15
1 650 SEK

Info om Franska B1

Frihetens, jämlikhetens och broderskapets hemland är ett av världens viktigaste kulturcentra tack vare bidragen till konst, litteratur, filosofi, demokrati och gastronomi. Frankrike är också den varma södra delen, den frodiga norra delen och bergskedjornas vildhet.

Innehåll
Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala. vi diskuterar utifrån olika texter vi läser och övar på att använda språket otvunget och varierat under olika situationer.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle + eventuell paus.

Förkunskaper
Jag kan förstå huvuddragen i tydligt standardspråk i kända sammanhang. Jag kan oförberedd ge mig in i samtal om ämnen som är kända, men har ibland svårt att hitta ord. Motsvarande gymnasienivå.

Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare
Kursledare för Franska B1 är Gábor Juhász.

Gábor Juhász kommer från Budapest i Ungern och har arbetat som lärare i franska och historia på gymnasiet i tjugo år. Gábors intressen är konst, balett, musik (Béla Bartók), teater (experimentteater), resa (Frankrike, Israel) och natur.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Kursmaterial
I kursen använder vi oss av boken Escalade 4 allt i ett bok med ISBN 9789147104703 och material som framtagits av ledaren. Boken hittar du här.

Obs! Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften och tillhandahålls INTE av Medborgarskolan
Boken finns att köpa via näthandel eller via Lindhska bokhandeln, Drottninggatan 11 i Örebro.Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 5% rabatt på www.bokus.com . Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Våra språkkurser är på tio tillfällen med möjlighet till förlängning. Direkt efter avslutad kurs erbjuder vi alltid fortsättningskurser. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta
I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe eller te, ta med en 5-krona.

Det är obligatorisk föranmälan på kursen.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Franska B1.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Franska B1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner