Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Örebro
12 timmar
2020-03-04 17:15
1 950 SEK

Info om Fotopromenad

En fotokurs för dig som vill aktivera din fantasi och börja ta mer spännande bilder. Vi gör fotoövningar med kreativa lösningar och samtalar kring resultatet och inspirerar varandra. Kursen är ett bra steg för den som kan sin kamera och kanske gått en fotokurs tidigare, men även för nybörjaren om du väljer främst fotografera på automatiska läget, då endast en lättare kameragenomgång görs under kursen.

Du kommer från denna fotoworkshop med andra ögon på din hemstad Örebro och givetvis med fantastiska bilder du har tagit själv. Vi kommer varje gång att promenera på en ny plats runt om i Örebro.

Upplägg
Kursledaren ger tips och trix för hur du skall tänka i de ljusförhållanden som råder just då samt hjälper dig komponera din bild på plats. Ju fler frågor du ställer destå mer kommer du att lära dig.

Undervisningen utgår från en digital systemkamera (dvs en kamera med utbytbara objektiv). Du kan även använda en kompaktkamera och tillgodogöra dig det mesta av kursen.

 

Tema kurstillfälle 1 - Upplev Örebro med din kamera –Wadköping

 

Tema kurstillfälle 2 - Upplev Örebro med din kamera- Karlslund

 

Tema kurstillfälle 3 - Upplev Örebro med din Kamera- Centrum/slottet

 

Tema kurstillfälle 4 - Örebro i Skymning

Förkunskaper
Kursen passar alla, från nybörjare men framför allt mer rutinerade fotografer.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.


Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder ett flertal kurser som passar dig som gått denna kurs. Flera kreativa fotokurser, men även inom redigering och formgivning med Photoshop, Lightroom, Illustator och In Design.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fotopromenad.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fotopromenad!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner