Visa kurser.se som: Mobil

Florist för en kväll - höstplantering i utekruka

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Plats: Karlstad
Längd: 3 timmar
Pris: 995 SEK

Info om Florist för en kväll - höstplantering i utekruka

Info om #Education#

Få ut mer av höstens blommor och dina planteringar! Kanske har du tidigare köpt blommor som är snygga ett tag och som du upplever skulle behöva bytas ut efter relativt kort tid. Här får du tips och råd om hur du skapar vackra blickfång i trädgården, på altanen eller balkongen som varar långe inpå hösten. Kursen hålls i samarbete med Kalenius Växtcentrum.

Innehåll
Vad ska jag tänka på när jag väljer växter? Vart ska jag ha krukorna, och hur skapar jag sprakande färgkombinationer? Detta och mycket mer får du svar på.

Om Kalenius
I vår butik hittar man en skön blandning av vackra blommor och spännande inredning som speglar säsongens alla årstider och höjdpunkter. Våra duktiga florister hjälper till med all sorts binderi såsom buketter, arrangemang, bröllop, sorg, mm. Som ombud för Euroflorist förmedlar och levererar vi även blommor till såväl privatpersoner som företag. Man har under hela kvällen tillgång till hela butikens sortiment.

Upplägg
Kursen är ett engångstillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursmaterial
Basmaterial som jord, lecakulor och växter ingår i kursavgiften. Kostnad för övrigt material tillkommer beroende på vilka växter och tillbehör man väljer. Du betalar för detta på plats i butiken.
Till din plantering väljer du tre av säsongens populäraste växter (du får välja bland sex olika), samt olika typer av dekorationer. Du väljer om du vill ta med ett kärl hemifrån max 40cm i diameter att plantera i eller om du vill köpa på plats.

Bra att veta
Du går hem med det du skapat. Kom gärna i oömma kläder och sköna skor.
Kursen hålls i på Kalenius Växtcentrum på Våxnäs. Parkering finns utanför.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Florist för en kväll - höstplantering i utekruka.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se