Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Engelska A2 Konversation, varannan vecka

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
14 timmar
2020-09-22 19:00
1 195 SEK

Info om Engelska A2 Konversation, varannan vecka

Engelska är det tredje största språket i världen. Att behärska det engelska språket ger dig möjlighet att konversera med människor från andra nationaliteter i såväl jobbsammanhang som på resande fot. Alla har vi något sätt kommit i kontakt med språket – väck dina kunskaper till liv!

Innehåll
Vi lär oss och övar på att konversera på engelska. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat i olika situationer.
Vi utgår från en nivåanpassad bok/roman och kursen kräver att du på egen hand läser/övar hemma mellan varje kurstillfälle.

Upplägg
Kursen går en gång varannan vecka, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle + eventuell paus.

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har minskat våra gruppstorlekar, liksom anpassat lokaler så att rekommenderat avstånd kan hållas. Du kan delta i flertalet av våra kurser digitalt och online via videolänk. Vi bedriver även en del verksamhet utomhus. Har du fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Grundläggande kunskaper enligt nivåerna i engelska A och B enligt Europarådet.

Kursledare

Shân James Lindström är uppvuxen i England och i Wales och har engelska som modersmål. Hen har studerat vid Exeter College, Oxford, England och vid The University of Edinburgh, Scottland. Hen har en magisterexamen i engelska med inriktning engelsk litteratur. Som vuxen har hen arbetat som professionell språkkonsult i både Storbritannien och i Sverige. Shân har en gymnasielärarexamen från Örebro universitet. Shân har haft kurser i engelska hos Medborgarskolan i Örebro sedan 2008.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnaden för litteratur tillkommer. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan. Info om kursmaterial får du vid första kurstillfället av kursledaren.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Efter avslutad kurs har vi alltid fortsättningskurser att erbjuda. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta
I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe eller te, ta med en 5-krona.

Det är obligatorisk föranmälan på kursen.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska A2 Konversation, varannan vecka.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska A2 Konversation, varannan vecka!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner