Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Karlstad
20 timmar
2020-02-12 17:00
1 550 SEK

Info om Engelska A1:1

If you need to speak English either at work or privately, but don´t really dare to speak, then this course is for you. We work in a small group and practice useful phrases, grammar and everyday english speech to build our vocabulary and confidence.

Innehåll

Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och lär oss använda språket otvunget och varierat under olika situationer. Vi utgår från en nivåanpassad bok/roman och kursen kräver att du på egen hand läser/övar hemma mellan kurstillfällena.

Upplägg

Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 10 veckor. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Förkunskaper

Du ahr gått 2 terminer tidigare eller har motsvaraqnde kunsakper. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser, som har att göra med vardagslivet. Du kan föra ett samtal på ett mycket enkelt sätt om samtalspartnern talar långsamt och tydligt.

Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare

Maria Heilinger-Shalan är svensk men har arbetat utomlands i Europa och tillbringat tider i USA och Australien. Samt jobbat med turism och som reseledare.  Arbetar även inom grundskolan och sjukvården. Stort intresse för kultur, språk, musik och människors utveckling i samverkan.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Stepping Stone Delkurs 3 4:e upplagan Elevbok: ISBN 9789140695963

Kostnaden för litteratur tillkommer. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan. Vi använder oss också av material som framtagits av ledaren.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling

Efter avslutad kurs har vi alltid fortsättningskurser att erbjuda. Prata med din kursledare så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Bra att veta

I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe eller te, ta med en 5-krona.

Det är obligatorisk föranmälan på kursen och gruppen tar inte emot nya deltagare efter tredje tillfället.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

 

 

 

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska A1:1.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska A1:1!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner