Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Distans
10 timmar
2022-11-09 18:00
1 590 SEK

Info om Digital Hundmöteskurs

Den här kursen riktar sig till dig som upplever dina hundmöten som problematiska men önskar att de vore mer harmoniska! Kanske har du en hund som gör utfall, skäller, drar i kopplet eller tappar fokus och slutar lyssna? Då är det här kursen för dig!

Under 5 veckor tar vi oss igenom viktiga byggstenar såsom grundträning, hundens behov och väl beprövade verktyg och metoder som kommer hjälpa Dig och Din hund framåt till trevligare och lugnare hundmöten. Du får tillgång till kursmaterialet i 6 månader efter slutförd kurs på vår utbildningsplattform. 

Vi jobbar endast med positiv inlärning och etiskt godtagbara metoder på våra kurser.


Innehåll
Målet med kursen är att du som ägare ska känna till och förstå varför din hund reagerar som den gör, samt ha goda verktyg och strategier för att kunna träna utifrån det mot din målbild med goda förutsättningar för ett lyckat och långsiktigt resultat.

Vi arbetar bland annat med:

  • Samarbete & kommunikation
  • Hundens språk & signaler
  • Skvallerträning
  • Egenkontroll & förutsägbarhet
  • Vad man kan göra i skarpt läge

Upplägg
Denna kurs passar alla hundar och åldrar. Kursen passar även för dig som vill jobba förebyggande innan problemet har fäst sig eller brutit ut. Kursen är uppdelad på 5 tillfällen. Varje vecka möts vi live på plattformen för teorilektion och praktiska övningar presenteras.

Du får tillgång till kursmaterialet i 6 månader efter slutförd kurs på vår utbildningsplattform.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Mitt namn är Amina Madsen och jag drivs, fascineras och inspireras framförallt av det fantastiska band som kan uppstå mellan individer av två helt olika arter - det är just det som gör att jag älskar hund. Jag är certifierad Hundtränare & Coach med inriktning på problembeteenden, men med relationen som hjärtefråga. Hemma har jag alldeles för få hundar - enbart en labradortik. Vi ägnar oss mycket åt vardagslydnad, men när fokus gäller så är det personspår och apportering som vi tycker om att jobba med. Utöver det läggs här hemma mycket tid på relationen, kravlösa lekar, roliga tricks och annat användbart med syfte att stärka min hunds självförtroende och bandet oss emellan så att vi tillsammans kan ta oss igenom olika hinder och svårigheter som kan uppstå i livet med mycket mer lättsamhet.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Allt material vad gäller praktiska övningar och teoretiska lektioner finns tillgängligt i moduler på plattformen. Detta har du tillgång till i 6 månader efter avslutad kurs.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling

Prata med kursledaren eller titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se

Bra att veta

Meddela ras vid anmälan. Förberedd dig med olika leksaker, mycket godis i små bitar till hunden, vattenskål och en filt när du ska träna.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Digital Hundmöteskurs.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Digital Hundmöteskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner