Visa kurser.se som: Mobil

Börja skriva! Utveckla ditt skrivande

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
13 timmar
2019-09-14 10:00
1 850 SEK

Info om Börja skriva! Utveckla ditt skrivande

Utveckla ditt skrivande tillsammans med Marianne Freyne-Lindhagen & fördjupa dina kunskaper. Kanske är du nybörjare eller har skrivit en del på egen hand? Marianne inspirerar och uppmuntrar dig till att fortsätta tillsammans med andra deltagare i kursen.

Innehåll
Vi arbetar tillsammans med att utveckla ditt eget skrivande. Första tillfället berättar Marianne om skrivande, oavsett form och vad du som deltagare skrivit tidigare. Du får sedan en övning att arbeta med tills nästa dag. Andra tillfället arbetar du med uppgiften och går vidare med vad du vill skriva.
Sedan är det upphåll för att tredje och fjärde tillfället binda ihop säcken med ditt eget arbetade material. Du kommer få arbeta med textbearbetning, reflektion, upptäcka andra författare och få inspiration samt uppmuntran för att fortsätta.
Efter avslutad kurs kommer du har utvecklat ditt skrivande och förhoppningsvis fått en nytändning att fortsätta.

Upplägg
Vi träffas två helger, lördag 14/9 10.00 - 12.15, söndag 15/9 13.00 - 15.15 och lördag 28/9 10.00 - 13.00, söndag 29/9 10.00 - 12.15.
Individuellt arbete blandat med teoretiska genomgångar. Det krävs att du arbetar hemma med skrivandet mellan lektionerna. 
Gruppen består av max 8 deltagare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Marianne Freyne-Lindhagen är författare och bildkonstnär, men har också en bakgrund som sociolog och universitetslärare bl.a. inom socialt arbete.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Boken...
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av olika hantverkskurser.

Bra att veta
Kursen hålls i Solveig Petrovics verkstad på Rynningegatan 37 i Örebro, mer information på kallelsen.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vi reserverar oss för prisändringar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Börja skriva! Utveckla ditt skrivande.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Börja skriva! Utveckla ditt skrivande!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner