Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Karlstad
8 timmar
2019-11-10 10:00
1 050 SEK

Info om Bli en bättre fotograf

Tycker du det är kul att fotografera men vill lära dig mer? Att bli en bättre fotograf handlar om attbehålla passionen till fotograferingen och att VÅGA!

Innehåll

På denna spännande kurs får du lära dig hur du skall planera och förbereda dig inför en fotografering. Vi kommer jobba hur du skall tänka kring kompensation och ljussättning i din bild! Viktigast är att behålla din passion till fotografering och VÅGA det lär jag dig på kursen!

Välkommen till en inspirerande kurs att bli en bättre fotograf!

Upplägg

Kursen är teoretisk och praktisk, det är en dagskurs 10-18:30. Ta med din egna digitalkamera.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs bara intresse att fota.

Kursledare

Att fånga färgstarka ögonblick är Christina Josephssons styrka som porträttfotograf och sedan nio år arbetar hon med att fotografera bröllop & barn som inriktning och specialitet. Med 100-tals fotograferade bröllop, familjer och företag brinner hon för sina uppdrag! Att släppas in i människor unika vardag & fest är en stor glädje men också en utmaning. Varje möte är spännande, stimulerande och unikt. Min uppgift som porträttfotograf är att med nyfikenhet och närvaro fånga varje persons unika uttryck. Att skapa färgstarka ögonblicksbilder med kärlek, humor och glädje är mitt signum!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Ta med din egna kamera till kursen, eventuell bruksanvisning och laddare.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Kallelse/faktura

Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bli en bättre fotograf.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bli en bättre fotograf!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner