Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Antiinflammatorisk matlagning - vegetarisk mat utan vete, mjölk eller socker

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
5 timmar
2020-11-22 10:00
850 SEK

Info om Antiinflammatorisk matlagning - vegetarisk mat utan vete, mjölk eller socker

Kom och låt dig inspireras! Lär dig förvandla färska grönsaker och spännande, annorlunda råvaror till härliga färgstarka rätter. Du får lära dig vad antiinflammatorisk kost är. Vi kommer att laga god och enkel vegetarisk mat från grunden. All mat vi lagar är ekologisk.

Mål 
Du får inspiration och kunskap, för att själv kunna laga denna goda och hälsosamma mat hemma

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska. Alla får recept att följa steg för steg.

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Denna kurs genomförs i en mindre grupp anpassat till lokalen. Det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov, men kursen genomförs främst fysiskt. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Kursledare
Cecilia har mångårig erfarenhet som vegetarisk kock. Hon har en intention att dela med sig av sina kunskaper och inspirera andra att äta och laga mat som de mår bra av. Cecilia har själv varit vegetarian i hela sitt vuxna liv, och hon har även stor erfarenhet av att laga olika specialkoster.
- Att laga mat är ett skapande och det roligaste är att hitta på nya, goda och spännande rätter, eller gamla beprövade på ett nytt sätt med andra råvaror. Cecilia vill inspirera andra att våga prova, - var inte rädd för att misslyckas! Det är ofta så nya rätter blir till, genom att det inte blir som man har tänkt sig
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling. 

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i.
Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Antiinflammatorisk matlagning - vegetarisk mat utan vete, mjölk eller socker.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Antiinflammatorisk matlagning - vegetarisk mat utan vete, mjölk eller socker!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner