Inga recensioner än

Akvarell i Stadsparken

Längd
5 timmar
Pris
675 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
675 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akvarell i Stadsparken

Vi en härligt dag med måleri i Örebros vackra Stadsparken där du som både är nybörjare eller veteran inom akvarellmålning kan deltaga. Blir inspirerad av den vackra miljön och få vägledning i ditt måleri av vår härliga kursledare Tayeb Benallal.

Innehåll
Vi lär oss grundtekniken att måla med vattenfärg får vägledning med färgsättning och tekniker i en vacker utomhusmiljö.

Upplägg
Kursen är en endagskurs, vi ses 10:00- 14:15 med en halvtimmes lunchpaus( medtag matsäck, eller köp på plats)
Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Tayeb Benallal har examen från konstskola och Ecole national superieur des arts decorativ de Paris. Han har undervisat i teckning och andra konstarter i över 10 år och på alla nivåer. Hans undervisning bygger främst på överföring av kunskap, anpassningsförmåga till elevprofilen och högst praktiskt arbete. Tayeb har varit på Medborgarskolan i över 20 år.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Tag med akvarellpapper, gärna block, fäst annars papperpå en ex kartongbit för stadga,  färglåda och penslar nr. 4, 10 och 12 och en burk med vatten. Tag gärna med ett sittunderlag och matsäck.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, vi har flera olika nivåer på våra målerikurser. Vi hjälper dig gärna att hitta en kurs om passar dig.

Bra att veta
Denna kurs datum kan komma att ändra pga vädret.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarell i Stadsparken och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.