Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Karlstad
10 timmar
2021-10-25 19:15
2 190 SEK

Info om Agility handling

Fördjupningskurs för dig som vill utveckla din agilityhandling i svängar och byten, samt att utveckla färdigheterna i kombinationer och banor. Kursen hålls inomhus i Dog-o-rama Hundsporthall på Ilanda.

 Innehåll
Handling, teknik och träna på större kombinationer. Kursen för dig som vill utveckla din handling i svängar och byten, samt att utveckla färdigheterna i kombinationer och banor. Vi finslipar tajta svängar för att få effektiva vägar på banan. Kursen är praktiskt inriktad och teorin sker i samband med övningarna. Kursen lämpar sig även för dig som vill träna grunder i de olika handlingsteknikerna. Övningarna individanpassas.

Upplägg
Kursen är fyra tillfällen och hålls inomhus i uppvärmda lokaler på Ilanda, i Dog-o-rama hundsporthall. Ange hundens ras, ålder och namn vid anmälan.

Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång, resterande kan vara åhörare. På grund av Covid-19 måste vi tyvärr begränsa antal deltagande till en människa per hund. När reseredaktionerna lättas är familjemedlemmar välkomna att delta som åhörare.
 
Förkunskaper
Fortsättning/handlinskurs eller likvärdigt. Hunden bör kunna utföra hopphinder och tunnlar.

Kursledare

Magdalena Svedberg, Grundare och ägare till Dogorama Hundsporthall & Hundshop. Hösten 2012 slogs portarna upp till denna unika inomhushall för hundträning. Magda är bosatt i Karlstad med sin familj. Hon har två border collies "Solo" och "Mimmi" som hon tränar och tävlar med. De senaste 20 åren har hundträning varit en stor del av hennes liv och hon har tränat och tävlat på elitnivå. Magda tränar agility, lydnad och vallning. Den största passionen är agility där hon tävlar i klass tre. Hon har deltagit på Svenska Mästerskapen, både indviduellt och i lag. Magda är utbildad inom SBK och har genom åren gått en rad olika kurser för kända agilityprofiler. Hon vill att all ska hundträning ska vara roligt oavsett vilka ambitioner man har. Genom positiv förstärkning och inlärning får man en trygg och bra relation med sin hund. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se

Bra att veta
Ange hundens ras, ålder och namn vid anmälan.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Agility handling.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Agility handling!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner