Visa kurser.se som: Mobil

Yoga för ryggen!

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Lund
8 timmar
2020-02-07 15:45
950 SEK

Kursbeskrivning

Yoga kan användas som stärkande och förebyggande om man gör det på rätt sätt och med specifika övningar just för rygg och nacke.

En yogakurs är som en utvecklande process där vi bygger på med något nytt varje gång.
Resultatet är en lugn, avspänd kropp och ett mentalt klart och vaket sinne.

FÖR VEM?
Alla är välkomna!  Du utgår alltid utifrån din egen förmåga och övningarna kan med små modifikationer göras både lättare och svårare beroende på vart du är just nu.

KURSMATERIAL
Yogamattor och filtar finns att låna i lokalen.

KURSLEDARE
Julie Yudina
Julies yogapraxis började 2002 i Tyskland hos en lärare från Sivananda traditionen. Efter att hon flyttade till Sverige fortsatte hon sin yogapraxis på k-yoga i Lund/Malmö. 2010 avslutade hon sin första yogalärarutbildning. Sedan dess har Julie undervisat i Lund och Malmö på sin egen yogaskola. Förutom yogakurser har Julie också yogaretreats med fokus på anatomi och fysiologi samt hur yoga påverkar olika sjukdomar som astma/allergi, ryggproblem, stress och depression.
Hon har deltagit på retreats vid Skandinavisk Yoga- och Meditation Center i Håå, Ananda Mandala Yoga Center, K-yoga, Infinite yoga på Österlen, Yogaakademien och flera andra ställen med olika typer av yoga för att fördjupa sin kunskap och inspireras som både lärare och utövare av yoga. Julie har PhD i Biologi/Farmakologi och har forskat inom cancer, astma och inflammation.
Den djupa kunskapen och erfarenheten om vår anatomi och fysiologi, i synnerhet vår andning använder hon på sina yogalektioner och yogaretreats.

BRA ATT VETA
Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad. Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid.
Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga för ryggen!.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga för ryggen!!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner