Visa kurser.se som: Mobil

Yoga, djupavspänning & meditation

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
20 timmar
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Kursen innehåller välgörande fysisk yoga, andningsövningar och meditationstekniker samt djupavspänningen Yoga Nidra .

OM KURSEN
Den klassiska Hathayoga har rötter i Satyanadatraditionen.
Den fysiska yogan, asana är den största delen av kursen som utvecklar sig i 4 olika program med många olika former av övningar.
Andningsövningar, Pranayama är en viktig del av kursen som påverka vår energi och löser blockeringar. Djupavspänningen, Yoga Nidra är en populär och skön liggande meditativ avspänning som finns på alla pass. Lektionen avslutas med en kort meditationsteknik på grundnivå. Tratak, där tittar man på lågan på ett stearinljus, mindfulness-meditationen, Kaya Stairam eller meditation baseras på psykiska andetag Ujjai Pranayama.

FÖR VEM?
Kursen välkomnar alla och du behöver inga förkunskaper.
Det går att hoppa på kursen även efter att den startat.

KURSLEDARE
Ewa Bengtsson undervisar i Hathayoga (Klassisk yoga och avspänning) på K-yoga i Malmö och Lund sedan åtta år. Hon har en 3-årig utbildning i Hatha Yoga samt i Mediyoga (medicinsk yoga) och har själv praktiserat yoga i tjugo år. Bland hennes uppdragsgivare finns Länsstyrelsen, behandlingshemmet Minnesota Malmö, ”Trappan” ett kvinnoprogram i Rosengård, Kriminalvården Malmö, Noaks ark, INM Integrerad Närsjukvård Malmö och Mås Gym Staffanstorp. Även intensivkurser i egen regi.

KURSMATERIAL
Ta med egen yogamatta

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka bekväma kläder som du rör dig lätt i. Ät inte en större måltid innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Rabatterat pris, 20%, för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. Fakturan som skickas hem till dig är utställd på fullpriset men efter att du visat upp rabattintyg betalar du in det rabatterade beloppet. Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga, djupavspänning & meditation.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga, djupavspänning & meditation!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner