Visa kurser.se som: Mobil

WordPress grundkurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Distans / Online
15 timmar
2021-10-06
2 195 SEK

Kursbeskrivning

Behöver du kunna publicera och skriva läsvärt innehåll på webben? Behöver du sätta dig in hur hemsidor byggs, underhålls och uppdateras smidigt? Då har du kommit rätt! Kursen ger en bred kunskap i Wordpress.

Så här går det till
Kursen ger en bred kunskap inom ämnet för Webbdesign och att arbeta i rollen som Webbredaktör, Webbpublicist, Informatör eller Webbdesigner. Under denna kursen lär du dig grunderna i Wordpress. Du ska efter kursen känna dig säker i alla de grundläggande momenten. Wordpress är ett modernt publiceringsverktyg där tyngden ligger på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Programmet innehåller sedan olika appar som man applicerar vid behov. Det är ett perfekt verktyget för både privatperson och företag. Du studerar i din egen takt och kommunicerar med din lärare i en Dropbox miljö.

För vem?
Grundläggande data- och Internetvana.

Material
Du måste ha tillgång till dator och internet. Allt material ingår i kursen.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Markus Hansson är en av våra mest omtyckta kursledare inom bl a data. Han har arbetat som kursledare både i klassrumskurser och via nätet. Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Viktigt
Ange alltid aktuell e-postadress vid anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om WordPress grundkurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera WordPress grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner