Visa kurser.se som: Mobil

Word grundkurs

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
9 timmar
2023-03-01 15:45
975 SEK

Kursbeskrivning

Vi lär oss grunderna i Word som är Windows stora ordbehandlingssystem. Med Word kan du skriva brev, göra skyltar eller börja skriva boken du tänkt dig. Ett användbart program.

Efter att ha gått denna kursen ska du känna dig säker och trygg i att behärska de mest frekvent använda funktionerna och att kunna välja att hoppa på de mer avancerade delarna utan att blinka.
1. Hur man hittar i Word, markerar/formatterar text och sparar texten på olika sätt.
2. Hur man lägger in bilder samt tabell i ett dokument.
3. Hur man söker och ändrar i texten med färger, fetthalt m.m. och hur man skriver ut det.

För vem?
God datorvana.

Material
Kursboken Word 2016 Grunder från Docendos förlag ISBN: 978-91-7531-077-0. Kostnader för kursmaterial ingår inte i kursavgiften.
Du kan gärna ta med dig din egna bärbara dator/laptop, se bara till att ha programmet installerat i din dator innan kursen.

Programvaror
Microsoft Word 2013 eller 2016 eller nyare.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Viktigt
Ange alltid aktuell e-postadress vid anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Word grundkurs.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Linnégatan 61
21614 LIMHAMN

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Word grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner